PowderBrows


Powderbrows

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie en perfectie met onze weergaloze Powder Brows behandeling! Ervaar de magie van prachtig gevormde wenkbrauwen met een zachte poederachtige finish die jouw gezicht een onweerstaanbare charme geeft.

Bij onze Powder Brows behandeling wordt de wenkbrauw zorgvuldig ingekleurd met fijne punten van pigment, waardoor een zachte en natuurlijke schaduw ontstaat. Het resultaat is verbluffend: weelderige wenkbrauwen die er vol en perfect opgemaakt uitzien, zonder dat je dagelijks make-up hoeft aan te brengen.Waarom zou je kiezen voor onze Powder Brows behandeling?

●  Onberispelijke Look: Geniet van wenkbrauwen die altijd klaar zijn om te imponeren, of je nu wakker wordt, uit de douche stapt of een avondje uit gaat.

●  Natuurlijke Schoonheid: Onze Powder Brows techniek imiteert de natuurlijke textuur van wenkbrauwhaartjes, waardoor een verbluffende en realistische uitstraling ontstaat.

●  Langdurige Resultaten: Met minimale bijwerkingen behoud je maandenlang een stralende look, zonder zorgen over vlekken of uitloop.

●  Personalisatie: Onze deskundige brow artiest stemt de kleur en vorm van de Powder Brows af op jouw wensen en gezichtskenmerken, voor een unieke look die bij jou past.

Ontdek de magie van Powder Brows en geef jouw wenkbrauwen de aandacht die ze verdienen. Maak vandaag nog een afspraak en laat onze getalenteerde brow expert jouw schoonheidsdromen realiseren.

Powderbrows inclusief nabehandeling

Duur: 2 uur en 55 min.
Prijs: 425.00

Nabehandeling extra

Duur: 1 uur
Prijs: 75.00

Touch-up binnen 12 mnd

Duur: 1 uur en 30 min.
Prijs: 150.00

Touch-up 12 mnd - 18 mnd

Duur: 2 uur
Prijs: 180.00

Touch-up nieuwe klant binnen 1 jaar

Bestaand uit 1 behandeling en wordt de huidige vorm niet aangepast. 

Duur: 2 uur
Prijs: 275.00