Henna brow

Henna brow

Ontdek de populaire trend in wenkbrauwstyling met onze betoverende Henna Brow behandeling! Geef jouw wenkbrauwen de koninklijke behandeling met natuurlijke henna verf die jouw blik zal versterken en bewondering zal oogsten.

Bij onze Henna Brow behandeling worden jouw wenkbrauwen zorgvuldig geverfd met plantaardige henna, waardoor ze er voller en mooi gedefinieerd uitzien. Deze unieke techniek helpt ook om eventuele onvolkomenheden te corrigeren, waardoor jouw wenkbrauwen symmetrisch en perfect passend bij jouw gezichtsvorm zijn.


Voorzorg!

Omdat henna ook de huid mee kleurt is het zeer van belang dat de wenkbrauwen die nacht ervoor goed gescrubd worden met een olievrije gezicht scrub. Dit zorgt ervoor dat de dode huidlaag minder wordt en henna goed door de huid opgenomen kan worden. 
Let op! smeer geen dagcrème op en rondom de wenkbrauwen op de dag van de behandeling.


 Waarom zou je kiezen voor onze Henna Brow behandeling?

●  Langdurige Resultaten: Geniet van wekenlang mooie en perfect gevormde wenkbrauwen, zonder gedoe van dagelijkse wenkbrauwpotloden of -gels.

●  Natuurlijke Henna Verf: Onze plantaardige henna verf is vrij van schadelijke chemicaliën en zorgt voor een veilige en niet-invasieve manier om jouw wenkbrauwen te verfraaien.

●  Accentueert Jouw Ogen: Laat jouw ogen spreken met prachtige en opvallende wenkbrauwen die jouw gezichtsvorm en oogkleur perfect aanvullen.

●  Personalisatie: Onze brow experts passen de kleur en vorm van de henna verf aan op jouw wensen en stijl, voor een op maat gemaakte look die bij jou past.


Voorzorg:

  • De wenkbrauwen paar uur voor de behandeling scrubben met een zeer fijne en olie vrije scrub
  • Geen dagcrème op het voorhoofd en rondom de wenkbrauwen smeren. 

Ontdek de magie van onze Henna Brow behandeling en laat jouw wenkbrauwen schitteren als nooit tevoren. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe deze behandeling jouw blik zal veranderen in een betoverend en onvergetelijk meesterwerk.

Wenkbrauwen epileren

Duur: 15 min.
Prijs: 15.00

Wenkbrauwen verven en treaden

Duur: 45 min.
Prijs: 28.00

Henna kleuring

deze behandeling is zonder epileren

Duur: 30 min.
Prijs: 25.00

Henna Brows

inclusief Epileren & Stylen 

Duur: 1 uur
Prijs: 35.00