Lash lift

Lashlift
Laat jouw wimpers stralen als nooit tevoren met onze exclusieve Lash Lift behandeling! Ontdek de geheime formule voor verleidelijke, gekrulde wimpers die jouw ogen een betoverende uitstraling geven. Bij onze Lash Lift behandeling worden jouw natuurlijke wimpers voorzichtig gelift en gekruld, waardoor ze direct langer en volumineuzer lijken. Het resultaat is een prachtige open blik, zonder dat je mascara of wimper kruller nodig hebt.Waarom zou je kiezen voor onze Lash Lift behandeling?

●  Langdurig Resultaat: Geniet van wekenlang gekrulde wimpers, zonder gedoe van dagelijkse wimperkrullers of mascara aanbrengen.

●  Open en Betoverende Blik: Jouw ogen zijn de spiegel van jouw ziel. Met Lash Lift krijg je een verleidelijke en stralende blik die indruk maakt.

●  Geen Schade: Onze Lash Lift behandeling is zacht voor jouw wimpers en veroorzaakt geen schade. Het is een veilige en niet-invasieve manier om jouw wimpers te krullen.

●  Tijd Besparen: Geen uren meer besteden aan het aanbrengen van mascara of wimperextensions. Met Lash Lift ben je klaar om de wereld te veroveren in een oogwenk!

Ervaar de magie van onze Lash Lift behandeling en geef jouw wimpers de aandacht die ze verdienen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom onze klanten dol zijn op deze betoverende behandeling.

lastlift inclusief verven

Duur: 1 uur
Prijs: 65.00

Wimpers verven

Duur: 15 min.
Prijs: 18.00