CombiBrows/SaikoBrows (Microblading & Shading)

CombiBrows/SaikoBrows

De techniek van dit soort brows onderscheidt zich van elke andere vorm van microblading door de unieke combinatie van technieken. CombiBrows/SaikoBrows kent een unieke en specifieke manier van het zetten van microblading patronen gecombineerd met machine shading. Zo creëer je de ultieme look voor klanten die graag een patroon en stijl kiezen die past bij de eigen gezichtsvorm. Deze combinatie techniek is de meest unieke techniek op dit moment. Klanten die de voorkeur geven aan natuurlijke en volle wenkbrauwen, de trend van dit moment, kiezen unaniem voor CombiBrows/SaikoBrows. Deze techniek is ook uitermate geschikt als cover up behandeling van verouderde Permanente make up en voor een vette huidtype met grove poriën.
 Wat zijn de voorbereidingen
 • 72 uur voor de behandeling geen pijnstillers, aspirine en antibiotica of andere bloedverdunners innemen;
 • 24 uur voor de behandeling geen alcohol, energydrinks, koffie of thee drinken. Anders kun je meer gaan bloeden tijdens de behandeling.
 • 30 dagen voorafgaand van de behandeling geen Botox, fillers, laserbehandelingen, behandelingen met fruit- of melkzuren, chemische peelings of blootstelling aan sterk zonlicht ondergaan
 • De wenkbrauwen mogen 6 weken voor de behandeling niet geverfd worden. 
 • Kom zonder make-up en dagcrème naar de behandeling
Contra-indicaties
Deze behandeling is af te raden bij:
 • diabetes
 • hemofilie
 • chronische huidziekte
 • allergie voor pigmentstoffen of andere materialen die bij PowderBrows gebruikt worden
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • roaccutane (en medicijnen tegen acne, minimaal 6 maanden wachten na stoppen)
 • Zwangerschap (3 maanden na bevalling mag)
 • Het geven van borstvoeding (3 maanden na het stoppen met borstvoeding mag)

Laat geen (semi-)permante make-up aanbrengen 
 • op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan
 • op een litteken dat minder dan een jaar oud is
 • op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet
 • op een plek waar je minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage weg hebt laten laseren of waar de laserwond nog niet genezen is
 • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen

Het resultaat

Met gecombineerde techniek krijg je volle wenkbrauwen. De volume en rondingen bepaal je helemaal zelf. Samen met onze specialist wordt er gekeken welk patroon het beste bij jou past. 

Houd rekening met het volgende: 
Direct na het aanbrengen van Permanente Make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren.
Het gebruik van antibiotica en hormonale behandelingen kunnen invloed hebben op de houdbaarheid van het pigment (sneller vervagen).
Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn.
 

Nazorg instructies
De eerste 7 dagen


eerste uur ga je elke 15 minuten (totaal 4 keer) je wenkbrauwen alleen deppend schoonmaken (niet wrijven). daarna nog 2 keer om de twee uur schoonmaken en licht insmeren met zalf (Skin Candy).

Vanaf volgende dag ga je je wenkbrauwen 3 keer per dag schoonmaken en smeer je ze ligt in met de zalf (Skin Candy) die je van mij hebt gekregen. Let op! Doe dit 6 dagen lang, 3 keer per dag. Niet meer en niet minder!
Voor het schoonmaken heb je steriel water nodig. Dit maak je door gekookt water in een flesje te doen. Zodoende heb je voldoende water voor de hele week. Maak een wattenschijfje een beetje vochtig met het water. (Let op! maak het watje niet zeiknat.) Met het watje dep je je wenkbrauw zachtjes schoon. (Let op! niet wrijven.)
 
Pak nu een wattenstaafje waar je een heel klein beetje zalf op smeert. Hiermee smeer je je wenkbrauwen heel licht in. Let op; smeer niet te dik. Het is niet de bedoeling dat de zalf je huid afdekt, maar dat de bestanddelen in de zalf je huid verzorgen. Te dik smeren heeft een negatief effect op het eindresultaat. (De zalf die je overhoudt bewaar je voor na je touch-up behandeling).
 
De eerste 7 dagen smeer je enkel de meegegeven zalf en gebruik je geen ander product op je wenkbrauwen of voorhoofd. Dus geen make-up, dag-/nachtcrème, zonnebrandcrème, etc. 

De eerste 10 dagen mogen je wenkbrauwen niet nat worden. Let hierbij op met het wassen van je haren. Mochten je wenkbrauwen toch een beetje nat zijn geworden, dep deze dan zeer voorzichtig droog met een wattenschijfje (niet wrijven).

De eerste 2 weken
De eerste twee weken vermijd je situaties waarbij je veel transpireert. Vermijd dus intensief sporten. Vermijd ook stoffige activiteiten, zoals paardrijden, garage/schuur schoonmaken, mountainbiken, etc.

De eerste 30 dagen
Bezoek aan het zwembad, zonnestudio, en/of sauna wordt afgeraden. Geen gezichtsbehandelingen, geen (fruitzuur)peelings, geen microdermabrasie, geen crèmes met groeifactoren en geen laserbehandelingen (dit kan de gepigmenteerde huid beïnvloeden waardoor pigmentverlies/verbranding op kan treden).
Het gebruik van antibiotica en hormonale behandelingen kan invloed hebben op de houdbaarheid van het pigment.

Speciale waarschuwing
De eerste week zal de kleur van de powder effect donkerder tonen dan je eigen wenkbrauwhaartjes. Ga niet proberen het pigment te verwijderen om het lichter te maken. Dit zal een negatief effect hebben op het eindresultaat.
 
Na de behandeling voelt de huid onder je wenkbrauw droog aan en kan je huid gaan jeuken. Het is belangrijk dat je op dat moment niet aan je wenkbrauwen gaat krabben. Hierna zullen er korstjes op je wenkbrauwen komen. Het is heel erg belangrijk dat je deze niet wegkrabt, omdat het weghalen van de korstjes ervoor zorgt dat je pigment verliest. Wanneer de korstjes zijn verdwenen, zal het lijken alsof het pigment vervaagd is. Dit is van tijdelijke aard. Het pigment zal weer terugkomen. De plekken waar onvoldoende pigment terugkomt zullen we tijdens de touch-up behandelen. Haal diep adem en vertrouw op het proces!
 
Maak het je gewoonte om een babyzonnebrandcrème met SPF 50+ te gebruiken indien je naar buiten gaat, maar let op: op de wenkbrauwen pas na de zevende dag.
 
Tot slot: het is van ongekend belang de nazorginstructies zo goed mogelijk op te volgen en vooral NIET aan de korstjes te trekken. Laat deze er zelf afvallen. Dit heeft ontzettend veel invloed op het eindresultaat en op hoelang de behandeling mooi blijft.

Over de aanbetaling en afspraak afzeggen/verzetten
Voor het inboeken van alle semi-permanente make-up diensten dient er een aanbetaling van € 50,- te worden voldaan. Ik stuur je een link van de aanbetaling voor onze afspraak. Dit wordt uiteraard verrekend met de totaalprijs van de behandeling.
Een afspraak verzetten kan kosteloos, indien je uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de afspraak dit vermeldt. De aanbetaling wordt verrekend met de volgende afspraakkosten.
Wanneer je een afspraak maakt met een actieprijs en je wilt de afspraak verzetten, dan komt deze actieprijs te vervallen en zal de reguliere prijs gehanteerd worden.
Indien je je afspraak afzegt of vergeet wordt de aanbetaling niet terugbetaald of verrekend met de mogelijke volgende afspraakkosten.
Indien je meer dan 15 min. later bent op de gemaakte afspraak vervalt deze microblading afspraak. De aanbetaling voor deze afspraak wordt niet terug betaald of verrekend met de mogelijk volgende afspraakkosten. Je kunt dan alsnog opnieuw een afspraak maken.
Aanbetalingen worden onder geen enkele omstandigheden geroutineerd.
De gratis nabehandeling (touch-up) bij alle semi-permanente behandelingen dient plaats te vinden tussen 6 en 10 weken na de eerste behandeling. Jij krijgt na afloop van jouw eerste behandeling de gelegenheid om een afspraak in te plannen voor een kosteloze nabehandeling. Indien je om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid bent om binnen 10 weken te verschijnen voor jouw kosteloze nabehandeling, komt deze te vervallen. Je kunt alsnog een afspraak inplannen, echter zal deze behandeling in rekening worden gebracht.
Indien je meer dan 10 minuten later bent op de kosteloze nabehandeling of de afspraak verzet/afzegt of je verschijnt zonder afmelding niet op de gemaakte afspraak, vervalt de kosteloze nabehandeling. Je kan dan alsnog een betaalde nabehandeling inboeken.

Combi-Brows Incl. nabehandeling

Duur: 2 uur en 55 min.
Prijs: 500.00

Nabehandeling extra

Duur: 1 uur en 30 min.
Prijs: 100.00

touch up binnen 12 mnd

bestaande uit 1 behandeling

Duur: 2 uur
Prijs: 180.00

touch up 12-18 mnd

Duur: 1 uur en 45 min.
Prijs: 210.00