Brow Lamination

Brow lamination

Ontdek de ultieme oplossing voor perfect gevormde wenkbrauwen met onze Brow Lamination behandeling! Stap binnen in de wereld van de nieuwste brow trend die jouw wenkbrauwen transformeert naar ware kunstwerken.

Bij onze Brow Lamination behandeling worden jouw wenkbrauwen voorzichtig in de gewenste vorm gebracht en gefixeerd, waardoor ze er voller en gedefinieerder uitzien. Deze innovatieve techniek helpt ook om eventuele gaten op te vullen en asymmetrie te corrigeren, voor een onberispelijke en symmetrische look.Waarom zou je kiezen voor onze Brow Lamination behandeling?

●  Volle en Gedefinieerde Wenkbrauwen: Geniet van prachtige, volle wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezichtsvorm en natuurlijke uitstraling.

●  Langdurig Resultaat: Met Brow Lamination blijven jouw wenkbrauwen tot wel 6 weken in vorm, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bijwerken.

●  Symmetrische Correctie: Onze brow experts corrigeren eventuele asymmetrie en vullen gaten op, waardoor jouw wenkbrauwen een symmetrische en harmonieuze uitstraling krijgen.

●  Geen Gedoe met Wenkbrauwpotloden: Laat de wenkbrauwpotloden achterwege en word wakker met prachtige, gestileerde wenkbrauwen die jouw gezicht direct accentueren.


Contra-indicaties

Een Brow Lamination behandeling is af te raden bij
  • zwangerschap en/of borstvoeding
  • acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
  • huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
  • recent geplaatste PMU/microblading
  • recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
  • recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables
Stap in de wereld van Brow Lamination en ontdek hoe deze behandeling jouw wenkbrauwen naar een hoger niveau tilt. Maak vandaag nog een afspraak en geef jouw wenkbrauwen de VIP-behandeling die ze verdienen.

Brow Lift

inclusief verven

Duur: 1 uur
Prijs: 65.00