Infralash (wimperlijn)

WAT IS INFRALASH PRECIES?

Infralash Liner tattoo is een type eyeliner-tatoeage waarbij pigment langs de wimperlijn in de huid wordt geïmplanteerd. Dit kan voor cosmetische doeleinden worden gedaan: om de indruk te wekken van dikkere en vollere wimpers; of om medische redenen: om degenen te helpen die chemotherapie hebben ondergaan en hun wimpers zijn kwijtgeraakt. De wimperlijn is de rij of rand die langs de oogleden loopt. Dit is het gebied waar je wimpers groeien. Het is belangrijk om hier een eyeliner aan te brengen, want dit geeft je wimpers definitie en laat ze opvallen. 

 KENMERKEN VAN DE LASH LINE TECHNIEK

Er zijn veel redenen om te overwegen om een ​​tatoeage voor de wimperlijn te nemen. Dit is een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar een manier om de perfecte lijn te krijgen zonder je zorgen te maken over vlekken of vervaging als je make-up draagt. Lashline-tatoeages zijn ook perfect voor vrouwen die een dynamische levensstijl leiden en 's ochtends tijd moeten besparen. Dit is ook het beste voor mensen die gevoelig zijn voor sommige chemicaliën in reguliere make-up. Een vrouw met een hoogwaardige wimpertattoo kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect uitzien, zonder dat ze lange tijd opnieuw make-up hoeft aan te brengen. Zo kun je voor altijd afscheid nemen van donkere vlekken, strepen en wazige eyeliners.


Als je toe bent aan de volgende stap, nodigen we je uit om een ​​consult in te plannen met onze artiesten. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u graag bij het creëren van een wimperlijn die perfect bij u past.

Contra Indicaties