Microblading PhiBrows

Microblading

Ontdek de meesterlijke kunst van Microblading bij Lianne's Beauty, waar talent en expertise samenkomen om jou de meest verbluffende wenkbrauwen te geven!

Lianne heeft haar vakmanschap bewezen door twee keer runner-up te worden tijdens de prestigieuze World Universal League Of Permanent Make Up (WULOP).

Met onze Microblading-behandeling creëren we met uiterste precisie natuurlijk ogende, haartje voor haartje getekende wenkbrauwen die perfect passen bij jouw unieke gezichtsstructuur. Laat je wenkbrauwen vormgeven door een ware meester in het vak, en geniet van het gemak van prachtige wenkbrauwen zonder gedoe van dagelijkse make-up.Waarom zou je kiezen voor onze Microblading behandeling?

●  Natuurlijke Perfectie: Geniet van wenkbrauwen die er moeiteloos en authentiek uitzien, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over make-up.

●  Langdurige Resultaten: Met minimale bijwerkingen behoud je maandenlang een prachtige look, ongeacht de situatie.

●  Geen Gedoe: Laat de potloden en poeders achterwege en ontdek hoe Microblading jouw ochtendroutine vereenvoudigt.

●  Deskundige Precisie: Onze ervaren brow artiest past de vorm en kleur aan jouw wensen en gezichtskenmerken aan, voor een unieke look die jouw schoonheid accentueert.

Ervaar zelf waarom Lianne's Microblading-behandeling jouw uitstraling naar een hoger niveau tilt en bewondering oproept bij iedereen die jouw prachtige wenkbrauwen ziet. Laat jouw wenkbrauwen stralen als nooit tevoren! Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van Microblading bij Lianne's Beauty.

Intakegesprek Semi-permanente Make-up

Heb jij twijfels over het zetten van semi-permanente Make-up? Plan dan een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek zullen wij al uw wensen, maar ook twijfels bespreken en kijken of de betreffende behandeling geschikt voor u is. Ook kunnen wij tijdens dit gesprek de wenkbrauwen/lippen/eyeliner als voorbeeld bij tekenen. Het bedrag van de intakegesprek wordt verrekend tijdens de behandeling.

Lees meer

Duur: 30 min.
Prijs: 25.00

Microblading Inclusief nabehandeling

Duur: 2 uur en 30 min.
Prijs: 400.00

Nabehandeling extra

Duur: 1 uur
Prijs: 75.00

Touch-up binnen 12 maanden

Duur: 1 uur en 30 min.
Prijs: 150.00

Touch-up 12 - 18 mnd

Duur: 1 uur en 30 min.
Prijs: 180.00